SEIME TORREGROSSA Instal · lacions i muntatges Torregrossa Lleida

Seime Torregrossa S.L., és una empresa situada a la localitat de Torregrossa, fundada l'any 2000, la seva principal activitat són les instal·lacions i el manteniment en el sector industrial i fabricació i desenvolupament de quadres elèctrics d'automatismes i de distribució de baixa tensió de qualsevol potència.

Així mateix, també dóna servei sense deixar de banda al sector domèstic amb instal·lacions i reparacions de vivendes de tot tipus d'instal·lacions tant d'electricitat, fontaneria, calefacció, climatització, etc…

En l'actualitat l'empresa disposa d'unes instal·lacions de 1.250 mts2 de magatzem, taller de muntatge i oficines i amb un equip de professionals de 15 persones per a poder donar servei a cada uns dels diferents sectors les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.

Un dels principis fundamentals de Seime Torregrossa S.L. és garantir la qualitat dels treballs i la confiança amb els seus treballadors, per aixó no subcontracta cap servei extern.

En l'actualitat l'empresa ha ampliat les seves instal·lacions amb l'apertura d'una nou local a la població de Juneda, amb una amplia exposició de calderes , aparells d'aire condicionat i material relacionat amb els diferents sectors en els quals es dedica l'empresa.